OBSŁUGIWANIE GOŚCI ZESZYT ĆWICZEŃ CZĘŚĆ 1
SZAJNA RENATA, ŁAWNICZAK DANUTA, WSIP, 2014, 9788302147241
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości, sposobów wyposażenia i wystroju zakładu...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
PODSTAWY EKONOMII PODRĘCZNIK
MIERZEJEWSKA-MAJCHEREK JANINA, DIFIN, 2018, 9788372513700
Prezentowany podręcznik to nieoceniona pomoc w przygotowaniu ucznia do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe. Sposób w jaki został napisany pozwoli na szybkie przyswojenie wiadomości i wymaganych umiejętności, jak również na samodzielne sprawdzanie stopnia ich opanowania oraz rozwijanie...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin