Opcje przeglądania
Producenci

Przetwórstwo spożywcze

EMULGATORY, STAUFFER CLYDE E.

EMULGATORY, STAUFFER CLYDE E.
EMULGATORY, STAUFFER CLYDE E.

STAUFFER CLYDE E., WNT, 2001, 9788320426618

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii...

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

36,30 zł

szt.

MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE, PRACA ZBIOROWA

MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE, PRACA ZBIOROWA
MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE, PRACA ZBIOROWA

PRACA ZBIOROWA, WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN, 2019, 9788301200435

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych...

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

80,00 zł

szt.

ODROCZONY ROZROST

ODROCZONY ROZROST
ODROCZONY ROZROST

WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN, 2014, 9788301180034

Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia? Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów? Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań...

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

79,56 zł

szt.

PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA Z ZADANIAMI

PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA Z ZADANIAMI
PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA Z ZADANIAMI

GAJDA ROBERT, KOŁODZIEJCZYK ANNA, MEDPHARM, 2018, 9788378461104

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych. Książka została podzielona na pięć głównych części: energia i składniki pokarmowe, żywność- wartość...

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

74,04 zł

szt.
  • nowość

TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA MIĘSA, OLSZEWSKI ADAM

TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA MIĘSA, OLSZEWSKI ADAM
TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA MIĘSA, OLSZEWSKI ADAM

OLSZEWSKI ADAM, WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN, 2019, 9788301194123

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze...

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

80,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl